C.M.K. Vriezenveen opgericht september 1920

Adventsconcert CMK Vriezenveen en gospelkoor Vision

Het Christelijk Mannenkoor Vriezenveen geeft op zaterdag 12 december samen met gospelkoor Vision uit Vriezenveen een kerstconcert in de Grote Kerk aan het Westeinde 39 te Vriezenveen. Het concert begint om 19.30 uur. De kerk is open vanaf 19.00 uur.

Vision is een koor dat bestaat uit leden van diverse kerk- en geloofsgemeenschappen. Het koor zingt Nederlands- en Engelstalige liederen in diverse muziekstijlen, zowel opwekkingsliederen en gospels. Het koor is in 1983 opgericht als Interkerkelijk Jongerenkoor. In 1997 is de naam gewijzigd in Vision. Vision staat onder de bezielende leiding van dirigent Jan Leemhuis. Geluidstechnicus is Berto de Jong.

Het CMK Vriezenveen staat zoals gewoonlijk onder de toegewijde leiding van Henny Hoedeman. Zij dirigeert het koor al acht jaar. Vaste pianist is de alom bekende Bert Webbink uit het Oosteinde te Vriezenveen. Daarnaast is hij een voortreffelijk organist.

Elk koor zingt twee blokjes adventsliederen van ongeveer vijftien minuten. Aan het eind van het concert zingen beide koren gezamenlijk het vrolijke “Joy to the world”. Afwisselend zal het concert zeker worden. U wordt van harte uitgenodigd. De toegang is vrij. Wel zal er tijdens de dienst een collecte worden gehouden ter bestrijding van de onkosten.

 

Reactiemogelijkheid is gesloten.