C.M.K. Vriezenveen opgericht september 1920

CMK Vriezenveen en MK Nijverdal concerteren op 31 oktober 2015

Het CMK Vriezenveen heeft in het verleden meegewerkt aan een concert van het Mannenkoor Niiverdal en op zaterdag 31 oktober komen beide koren elkaar weer tegen in de Grote Kerk, Westeinde 39 te Vriezenveen. Qua aantal leden en gemiddelde leeftijd doen de koren niet voor elkaar onder.

Beide koren zijn druk bezig om goed voor het voetlicht te treden. Elk koor zingt 2 blokjes en samen wordt er ook nog gezongen. Een koor moet een concert in het vooruitzicht hebben om scherp te blijven. Uitzien naar een uitvoering is vergelijkbaar met een voetbalteam dat wedstrijden wil spelen.

Het concert begint om 19.30 uur. De toegang is vrij. Bij de uitgang is een gift welkom ter bestrijding van gemaakte kosten.

Een dag later gaat het CMK naar Kloosterhaar, alwaar het koor medewerking verleent aan een evangelisatiedienst om 19.00 uur

Reactiemogelijkheid is gesloten.