C.M.K. Vriezenveen opgericht september 1920

Huldigingen tijdens jaarvergadering CMK Vriezenveen

Op dinsdag 24 maart jl. heeft de jaarvergadering plaatsgevonden van het Christelijk Mannenkoor Vriezenveen (het CMK Vriezenveen) in CCK2.

De scheidende voorzitter, Gerrit Lemans, mocht een zestal leden huldigen vanwege hun 25- en 40-jarig lidmaatschap.

jubilarissenJacob Dogger, Bertus Fokke, Bertus Kobus en Herman Waanders ontvingen de zilveren speld vanwege 25-jarig lidmaatschap. Hendrik Eshuis en Gerrit Wessels de gouden reversspeld vanwege 40-jarig lidmaatschap. Aansprekende woorden werden uitgesproken door de voorzitter. Het koor overziend zijn er veel leden die op de revers een insigne opgespeld hebben, een teken van goed toeven bij dit koor.

Het koor kent een druk koorseizoen. Optredens in Rijssen en Bergentheim, herdenkingsdienst op 1e paasdag i.v.m. 70 jaar bevrijding Vriezenveen, geraniumactie voor moederdag, concert op 31 oktober samen met het Nijverdals Mannenkoor.

Na 9 jaar voorzitterschap door Gerrit Lemans wordt de hamer overgedragen aan Gert Post.

Reactiemogelijkheid is gesloten.