C.M.K. Vriezenveen opgericht september 1920

Actueel

De eerste maanden van 2015 heeft het CMK intensief gerepeteerd voor de komende optredens. Maar ook heeft het CMK in de afgelopen tijd afscheid moeten nemen van twee leden. Dan is het goed om ook in de stille momenten meer dan een koor te zijn en te kunnen zingen bij de herdenkingsdiensten van André Scherpenzeel en Dick Prenger.

Voor het CMK zijn veel optredens gepland in de maanden maart, april en mei. Deze optredens zijn te vinden in de agenda.
Op zaterdag 14 maart zingt het CMK en Canta Felice in de Ontmoetingskerk te Vriezenveen. Canta Felice, pastor Marinus van den Berg, organist Hans Stege en projecties van de franse kunstenaar Jean Luc Bondeau en publieksgasten vertolken op indrukwekkende wijze De Kruisweg.

“De Kruisweg is van alle tijden en van alle mensen. Rijk of arm. Homo of hetero. Donker of blank. Binnenlander of buitenlander. Kind of volwassene. Gelovig of ongelovig. Iedereen komt in aanraking met lijden en verdriet. En iedereen zal er mee moeten leren omgaan. Het hoort bij het leven. Lijden went niet maar kan wel verlicht worden”.

Deze concertbelevenis begint om 20.00 uur.
Kaarten kosten 10 euro en zijn te bestellen bij de koorleden van Canta Felice of bij de entree van de kerk voorafgaand aan het concert.

De verkoop van de geraniums zijn weer gepland donderdag/vrijdag/zaterdag voor moederdag.

Reactiemogelijkheid is gesloten.