C.M.K. Vriezenveen opgericht september 1920

CMK Vriezenveen huldigt jubilaris

CMK Vriezenveen huldigt jubilaris .

Tijdens de feestmiddag/avond van het christelijk mannenkoor Vriezenveen, op vrijdag 18 november,
in CcK2 is Henk Eshuis gehuldigd door de voorzitter, Gerrit Lemans, vanwege zijn meer dan 50- jaar lidmaatschap. Met zijn vaste stem heeft Henk jaren gezongen bij de 2e tenoren en nu bij de 2e bassen. Hij kreeg de KCZB-speld en een oorkonde. Voor zijn echtgenote, Ans, waren er bloemen.

Het koor geeft op 15 april een concert in de Grote Kerk met een gastkoor. Omdat we nu nieuwe stukken gaan instuderen , kan dit aanleiding zijn voor zangers om aan te sluiten. Vanwege leeftijd en om gezondheidsredenen hebben enkele trouwe leden moeten bedanken. Het koor wil heel graag versterking van zangers.
De repetitie is elke dinsdag, 19.30 uur in de Suite, achter de Grote kerk.
De dirigent, Willem (Wim) van Lenthe, zingt en speelt stukken  per partij voor en stuurt het via WhatsApp naar de koorleden.

Huldiging van de jubilaris Henk Eshuis

Reactiemogelijkheid is gesloten.