C.M.K. Vriezenveen opgericht september 1920

ledenvergadering 2022

Op woensdagavond, 13 april, is de ledenvergadering gehouden in CCK2 in Vriezenveen. Voorzitter Gerrit Lemans kon de meeste leden welkom heten, anderen moesten vanwege ziekte, en andere redenen, verstek laten gaan. De agenda kon vlot afgehandeld worden. Secretaris en penningmeester hadden hun werk picobello voor elkaar. Zij krijgen een daverend applaus en pluimpjes aangereikt. Fred Stegeman begon op 16 jarige leeftijd aan CMK-avontuur en werd gehuldigd vanwege 40 jaar lidmaatschap. Vader en opa waren al lid en Fred werd min of meer gedwongen lid te worden. Henk Kruiskamp begon toen hij 26 jaar oud was en mocht zijn 50-jarig lidmaatschap vieren. Bijna elke repetitie aanwezig en op tijd. Beiden werden toegesproken door de voorzitter en zij kregen een oorkonde en het KCZB-speldje. de echtgenotes mochten bloemen in ontvangst nemen

Reactiemogelijkheid is gesloten.