C.M.K. Vriezenveen opgericht september 1920

Open-repetitie CMK Vriezenveen

De leden van het Chr. Mannenkoor Vriezenveen klampen elkaar al weer aan met de vraag wanneer de repetities beginnen.Samen zingen in een koor brengt een band. De eerste repetitie was op 25 augustus. Toch zien de mannen graag versterking van nieuwe leden. Het is niet zo vanzelfsprekend, lijkt het, om je aan te sluiten bij een koor.

Om de sfeer te kunnen proeven, houdt het CMK een open-repetitie op dinsdag 1 september. Deze tijd is een goed moment om je aan te sluiten bij een koor of te luisteren en mee te zingen. De drempel is laag en je wordt zeker met applaus begroet door de mannen van het koor en zijn dirigente, Henny Hoedeman. Het repetitielokaal is de Suite van de Grote Kerk. Er wordt om 19.30 uur begonnen en om 21.30 uur gaan de mannen al neuriƫnd naar huis.

Samen met het Nijverdals Mannenkoor gaat het CMK Vriezenveen een concert verzorgen in de Grote Kerk te Vriezenveen op zaterdag 31 oktober. Er zijn al diverse mailverzoeken binnen met de vraag medewerking te verlenen in tehuizen in de buurt.

Reactiemogelijkheid is gesloten.